Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Zwart

Productnr: 134529
Crosley
Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Zwart
  • Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Zwart
  • Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Zwart
  • Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Zwart
Uitverkocht
Met de Crosley Cruiser II neem je de muziek letterlijk overal mee naartoe doordat je de speler ook op batterijen kunt gebruiken!
Meer info
119.95
€ 98,0098.-

Beschrijving Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Zwart
Met de Cruiser II van Crosley neem je je muziek overal mee naartoe! De draagbare platenspeler in klassiek zwart is in een modern jasje gestopt, maar heeft nog steeds de retrolook en -feel. 

De Cruiser II heeft een riemaandrijving, kun je op drie verschillende afspeelsnelheden instellen, heeft een ingebouwde voorversterker, een AC power adapter, RCA-uitgang, koptelefooningang en naast een adapter voor het afspelen van singles uiteraard ook full range stereo speakers. Welke maat je plaat ook heeft, de Crosley speelt je plaat soepeltjes af. 

Helemaal handig is dat deze versie van de Cruiser II de optie geeft om met zes AA batterijen je muziek overal mee naartoe te nemen, of dat dan een strand, vakantieplaats of in de auto is; haal de tijden van vroeger terug met deze platenspeler van Crosley!
Specificaties
Breedte:27 cm
Hoogte:12 cm
Kleur:Zwart
Lengte:36 cm
Materiaal:Kunststof
Serie:Cruiser II
Voeding:ac/dc adapter 9v & 6 x aa batterij (exclusief)
Over Crosley
logo_crosley.jpg


Platenspelers van Crosley zijn stijlvol en retro. De radio's van Crosley bestaan al sinds 1920, toen het eerste model voor slechts 7 dollar verkocht werd in Amerika. Tegenwoordig is de technologie gelukkig veel beter, en daar is de prijs ook naar. Je betaalt voor kwaliteit, dat staat voorop bij deze platenspelers.

Omdat retro altijd in blijft hebben de designers van Crosley de originele ontwerpen zoveel mogelijk in ere gehouden, maar dankzij de moderne kleurtjes en originele verpakkingen zijn het vandaag de dag nog steeds stijlvolle producten.


Bekijk het hele Crosley assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
-
Super! Hij was binnen 1 dag al geleverd :-) Staat nu elke dag in de woonkamer te spelen !
  emmie - -    (zondag 23 oktober 2016)
platen speler
ik heb hem mee genomen op winter sport en vond hem erg makkelijk te vervoeren, hij vulde de ruimte goed met muziek en was erg leuk.
zeker een aanrader
  wouter - malden    (review ouder dan 2 jaar)
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus