Kikkerland Waszak - Wereldkaart

Productnr: 126789
Kikkerland
Kikkerland Waszak - Wereldkaart
  • Kikkerland Waszak - Wereldkaart
  • Kikkerland Waszak - Wereldkaart
  • Kikkerland Waszak - Wereldkaart
Met dit reis waszakje van Kikkerland heb je altijd een plek om je vuile was stijlvol in op te bergen, want zeg nou zelf, niemand wil toch tegen jouw stinksokken en gebruikte onderbroeken aankijken?
Meer info
€ 6,956.95

Verzendkosten 1.95

Beschrijving Kikkerland Waszak - Wereldkaart
Op vakantie ga je voortaan stijlvol naar het washok dankzij Kikkerland! Met deze waszak in travel-size heb je een piepklein zakje bij je, dat uiteindelijk tot wel drie kilo was kan houden! Hij heeft namelijk een inhoud van maar liefst 20 liter en is bedrukt met een reislustige wereldkaartprint!

Doordat de tas heeft een ingebouwd zakje heeft, kun je de waszak weer in zichzelf terugstoppen na gebruik. Een must voor iedere reiziger!
Specificaties
Breedte:40,6 cm
Designer:FormNation
Kleur:Blauw
Lengte:55,9 cm
Materiaal:Polyester
Over Kikkerland
files/kikkerland_logo_black.png

Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken.

De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten makkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen.


Bekijk het hele Kikkerland assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Waszak - Wereldkaart en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus